Medanta

Nämä ovat suosituimmat vaatteemme kautta aikojen

Oliivi Medanta

Medantan työvaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön. Ne joustavat, ja niissä on helppo työskennellä. Lisäksi työvaatteiden materiaali hylkii likaa ja on pitää puhtaana.

Mitkä tuotteemme pitävät erityisesti pintansa vuodesta toiseen ja mikä on niiden menestyksen salaisuus? Medantan perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Taina Steiner paljastaa kolme verkkokauppamme suosikkivaatetta, jotka ovat löytäneet pysyvästi tiensä asiakkaidemme sydämiin.

Slim Fit 5 taskua -työhousut istuvat jokaisen ylle

Medanta Slim Fit 5 Taskua
Malliston ensimmäinen housumalli on yhä kaikkien aikojen myydyin tuotteemme.

Malli sopii niin miehille kuin naisillekin. Suosion salaisuus piilee materiaalin joustavuudessa ja pehmeässä resorivyötärössä. Kapeampi farkkuleikkaus takaa käyttäjälleen täydellisen istuvuuden.

Housujen viiteen taskuun mahtuu tarvittavat työvälineet. Mallissa on myös lahkeiden säätömahdollisuus, joten työhousut sopivat kaiken pituisille käyttäjille. Olemme käsitelleet housut antimikrobisesti. Väreistä suosituimmat ovat valkoimen, musta ja murrettu musta.

”Onnistuimme jo Medantan alkutaipaleella luomaan housun, joka palvelee eri ammattiryhmän käyttäjiä. Suunnittelimme housumallin yhdessä asiakkaiden kanssa. Matkan varrella olemme vielä lisänneet housuihin kuoseja ja yksityiskohdat on hiottu sekä miesten että naisten vartaloihin sopiviksi”, Medantan perustaja Taina Steiner kiteyttää.

Slim Fit 5 taskua -housumme löydät täältä.

Naisten Sulopaita sulostuttaa vuodesta toiseen

Voiko työpaita olla naisellisen muotoilun lisäksi myös joustava ja hengittävä? Kyllä voi.

Mallistomme Sulopaita on yksi suosituimmista tuotteistamme eikä ihme. Paita on yhdistelmä urheiluvaatteista tuttuja ominaisuuksia, joustavuutta ja uutta tekstiiliteknologiaa.

Sulopaita on Medanta Flex -kangasta ja siihen säikeenä kudottu elastaani pitää paidan joustavan ja mukavana koko työvuoron ajan. Olemme käsitelleet kankaan antimikrobisesti. Käsittelyn ansioista kankaassa on bakteerien leviämisen estävä pinta, joka estää myös ei toivottujen hajujen pääsyn kankaan pinnalle.

”Suosituimmat värit ovat kirkas vihreä, vadelmanpunainen ja murrettu musta. Myös Sulopaita on ensimmäisestä mallistostamme. Paidassa on työhön sopivat taskut, kaunis naisellinen muotoilu ja sopiva pituus”, Steiner kertoo.

Naisten Sulopaidasta lisää täältä.

Sporttihousut ovat huippumukavat päällä

Medantan Sporttihousu
Medantan Sporttihousu on erittäin suosittu työhousumalli.

Medantan Sporttihousu on erittäin suosittu työhousumalli. Suunnittelimme housut alun perin fysioterapeuteille, mutta pian ne löysivät tiensä muidenkin ammattiryhmien pukukaappeihin.

Simppeleissä housuissa ei ole sivusaumaa ja edessä on kaksi vetoketjullista taskua. Joustavien housujen lahkeissa on urheilutrikoista tuttu yhden sauman kaavoitus. Housuissa on myös kätevästi capri-malliksi muuntautuva resori. Materiaali on antimikrobisesti käsitelty Medanta Flex.

”Suosituimmat värit ovat valkoinen ja murrettu musta. Housut ovat todella helppokäyttöiset ja mukavat yllä”, Taina Steiner tiivistää.

Tutustu Sporttihousuihimme täältä.

Oliivinvihreä on vuoden trendiväri

Pukeudu tänä vuonna oliivinvihreään.

Perinteiset valkoiset ja mustat työvaatteet ovat värisuosikkeja vuodesta toiseen. Jos kuitenkin haluat kokeilla jotain aivan uutta, vuonna 2020 siihen on oiva tilaisuus.

”Oliivinvihreä on tämän vuoden trendiväri, ja meiltä löytyy väriä sekä työhousu- ja työpaitavalikoimastamme”, kertoo toinen Medantan perustajista, Taina Steiner.

Medantan valikoimista löytyy myös muita uutuuksia, kuten edestä napitettava paita miehille.

”Myös uudet murretut ja lempeät värimme laventeli sekä petroli ovat esimerkkejä siitä, miten työvaatteissa voi nostaa esille värien ilosanomaa”, Steiner summaa.