Medanta

Säästä luontoa! Medantan ympäristöystävällisen ja helppokäyttöisen maskin voit pestä yli sata kertaa

Medantan antimikrobinen kasvomaski on kehitetty yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa

Medantan ja terveysalan asiantuntijoiden yhdessä kehittämä kasvomaski on hyvä valinta, kun haluat suojata muita tartunnalta. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttömaskien rinnalla. Kaksikerroksinen maski kestää yli sata pesua 60–90 asteessa..

Vastuullinen vaihtoehto

Kertakäyttömaski täytyy hävittää jokaisen käyttökerran jälkeen. Medantan pestävän kestokäyttöisen kasvomaskin materiaali sen sijaan kestää yli sata pesua 60–90 asteessa sekä teollisesti että kotikoneessa. Maskeja myydään kahden ja viiden maskin pakkauksissa, joten voit pitää aina puhtaita maskeja käytettävissäsi.

Istuu hyvin kasvoilla ja pitää pisarat loitolla

Hyvin istuva, mukavantuntuinen maski pitää pisarat loitolla. Kaksikerroksisen kankaan antimikrobinen teknologia muodostaa kalvon suojaimen pinnalle eikä tarjoa kasvualustaa mikrobeille.

Ei päänsärkyä tai pahoinvointia

Maskin kangas tuntuu viileältä ihoa vasten ​​jopa tunnin käytön jälkeen. Antimikrobisen päällysteen ansiosta maski täysin hajuton. Hajuttomuus ja kankaan hyvä hengittävyys minimoivat päänsäryn ja pahoinvoinnin riskit.

Tyylikäs muotoilu sopii asusteeseen kuin asusteeseen

Maski on minimalistisesti ja tyylikkäästi muotoiltu, joten se sopii kaikkiin asukokonaisuuksiin ja asusteisiin. Sitä on saatavilla useassa eri värissä. Kasvomaskit sopivat jokaiselle, koska maskien nauhojen pituutta voi helposti säätää silikonisäätimellä. Yritykset voivat tilata maskeja myös oman brändinsä mukaisesti räätälöitynä.

Tutustu Medantan kasvomaskeihin täällä.

TOIMITUSAIKA

Keskimäärin 1–3 arkipäivää Medantan varastosta.

TUOTETIEDOT

Pese kasvomaski jokaisen käytön jälkeen 60–90 asteisessa vedessä. Kasvomaski on tarkoitettu suojelemaan muita tartunnoilta. Se ei ole hengityssuojain eikä tarjoa luotettavaa suojaustasoa pienempien ilmassa olevien hiukkasten hengittämisestä. Voit tutustua hengityssuojaimiimme täällä.

Kasvomaski on valmistettu eettisesti ja kestävästi Medantan 4 -way -kankaasta. Kaikki kankaamme valmistetaan eettisesti tehtaissa, jotka seuraavat Kansainvälisen työjärjestö ILO:n ohjeita. Tehtaamme ovat ISO 9001 -sertifioituja ja ovat läpäisseet ISO 14000 -ympäristöauditoinnit.

Kankaassa on 90 prosenttia polyesteria ja 10 prosenttia elastaania. Maski joustaa mukavasti, tuntuu viileältä ihoa vasten ja sopii jokaisen kasvoille. Kaksikerroksisen kankaan antimikrobinen teknologia muodostaa kalvon suojaimen pinnalle eikä tarjoa kasvualustaa mikrobeille.

Lue lisää tuotteidemme ympäristövaikutuksista täältä.

4 x Näin käytät kasvomaskia

  1. Pese kätesi

Pese kätesi huolellisesti ennen kuin asetat maskin kasvoillesi. Älä kosketa maskin sisäosaa, kun asetat maskin kasvoillesi.

  1. Kiinnitä maskin nauhat

Nosta maski kasvoillesi ja kiinnitä nauhat korviesi taakse. Varmista, että nauhat ovat kunnolla korviesi takana.

  1. Asettele maskin istuin paikoilleen

Varmista, että maski peittää suusi ja nenäsi kokonaan. Vedä maskin alareuna leuan alle. Muotoile nenäsovitin sormien avulla tiiviisti.

  1. Pese maski jokaisen käyttökerran jälkeen

Pese maski jokaisen lyhyenkin käyttökerran jälkeen 60–90 asteessa. Älä säilytä likaisia ja puhtaita maskeja samassa pussissa.