Medanta

Tässä ovat verkkokauppamme syksyn suosikkituotteet

Pestävät kasvomaskimme ja hengityssuojaimet ovat olleet alkusyksyn hittituotteita verkkokaupassamme. Ne ovat löytäneet tiensä niin terveydenhuollon ammattilaisten kuin tavallisten kuluttajienkin käyttöön.

”Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen elokuussa antama maskisuositus näkyi välittömästi verkkokaupassamme. Kävijämäärämme kasvoivat huimiin lukemiin jo keväällä, mutta nyt olemme rikkoneet ennätyksiä”, Medantan perustaja, tuotannosta ja suunnittelusta vastaava Taina Steiner kertoo.

Pääset tutustumaan maskeihin ja suojaimiin täällä.

Medanta on toimittanut vuoden 2020 kuluessa jo miljoonia hengityssuojaimia ja kasvomaskeja julkiseen terveydenhuoltoon, yrityksille sekä kuluttajille. Esimerkiksi koronaepidemian alkaessa hengityssuojaimia laskeutui Helsinki-Vantaan-lentokentälle lentokonelastillisen verran.

Lue lisää aiheesta täältä.

”Kankainen, antimikrobinen kestomaskimme on kehitetty yhdessä Pihlajalinnan terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Räätälöimme myös yrityksille kasvomaskeja heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaan”, Steiner jatkaa.

Myös F1-kuljettaja Valtteri Bottas vakuuttui Medantan maskeista ja hankki niitä varikolle.

Lue lisää Medantan matkasta formulavarikolle täältä.

Antimikrobisen kestomaskin ja kertakäyttöisen suojaimen lisäksi alkusyksyn kolmen myydyimmän tuotteen joukosta löytyy myös yksi kertosuosikki, joka pitää pintansa vuodesta toiseen: ihana Sulo-paita, jonka jokainen sauma ja taskun paikka on tarkasti suunniteltu.

Tässä ovat syksyn 2020 suosituimmat tuotteet:

Antimikrobinen kestomaski vähentää pisaratartuntariskiä

Yhteistyössä Pihlajalinnan asiantuntijoiden kanssa kehitetty 4-way mikrokuitu -kasvomaski vähentää pisaratartuntariskiä ja suodattaa tutkitusti jopa 84 prosenttia bakteereista. Kaksikerroksinen, kankainen maski testattiin espanjalaisessa, akkreditoidussa Eurofins-laboratoriossa.

Lue lisää tutkimustuloksista: https://blogi.medanta.fi/artikkelit/medantan-pestava-kasvomaski-suodattaa-84-prosenttia-bakteereista

”Antimikrobinen teknologiamme muodostaa kalvon kankaan pinnalle eikä tarjoa kasvualustaa mikrobeille. Hengittävä ja hajuton maskimme on helppokäyttöinen. Se istuu hyvin kasvoilla ja kestää yli sata pesua 60–90 asteessa teollisesti ja kotikoneessa”, Taina Steiner kertoo.

Kangas on 90 prosenttia polyesteria ja 10 prosenttia elastaania. Maski venyy mukavasti ja tuntuu viileältä ihoa vasten.

Tutustu Medantan kankaisiin kestomaskeihin täällä.

Kertakäyttöinen hengityssuojain suojaa nesteroiskeilta

Kertakäyttöinen, kirurginen suu-nenäsuojain on Medantan alkusyksyn toiseksi myydyin tuote. Hengityssuojain sopii terveydenhuollon käyttöön esimerkiksi leikkausten aikana ja suun terveydenhuollossa. Se sopii myös tilanteisiin, joissa on roiskeiden riski.

Suojaimen materiaali on polypropeeni.

Helppokäyttöinen hengityssuojain täyttää standardissa EN 14683:2014 määritellyt luokan IIR (roisketiiviys) vaatimukset ja suojaa nesteroiskeilta.

Lue lisää kertakäyttöisistä hengityssuojaimista täältä.

Naisten Sulo-paita joustaa koko työvuoron ajan

Naisten Sulo-paita on yksi Medantan malliston ensimmäisiä tuotteita ja löytyy suosituimpien tuotteiden joukosta vuodesta toiseen.

Paita on mukava päällä ja joustaa käyttäjänsä liikkeiden mukaisesti. Paidassa on hyödynnetty urheiluvaatteista tuttuja ominaisuuksia, ja se on valmistettu joustavasta Medanta Flex -kankaasta. Säikeenä kudottu elastaani pitää paidan joustavana ja mukavana koko työvuoron ajan.

Antimikrobinen käsittely muodostaa kankaaseen aktiivisen ja bakteerien leviämistä estävän pinnan. Materiaali poistaa myös ei-toivottuja hajuja. Paita on saatavilla monessa värissä.

”Paidassa on työhön sopivat taskut, kaunis ja naisellinen muotoilu sekä sopiva pituus”, Taina Steiner sanoo.

Paita kestää pesun teollisesti ja kotikoneessa, joten sen huolto on vaivatonta.

Tutustu Naisten Sulo-paitoihin täällä.