Medanta

Tilaa Medantan suosikkipyjamat nyt myös kotiin – ”Tästä tuli kertaheitolla suosikkioloasuni”

Naisten punainen pyjamasetti

Yllätä läheinen ystävänpäivänä Medantan ylellisen pehmeästä mikrokuitujerseystä valmistetulla pyjamalla. Pyjama tuntuu ihanalta iholla ja on helppohoitoinen: materiaali ei rypisty ja kuivuu nopeasti pesun jälkeen.

Odotettu pyjamauutuutemme on täällä! Pyjaman materiaali on kehittämäämme trikoomaista mikrokuitujerseytä: 90 prosenttia kierrätettyä polyesteria ja 10 prosenttia elastaania. Joustava kangas hengittää ja tuntuu miellyttävältä iholla.

Tutustu pyjamiin ja tilaa omasi täältä.

”Haluamme, että jokainen voi ajasta ja paikasta riippumatta pukea pyjaman yllensä ja tuntea olonsa kotoisaksi. Unisex-malli sopii kaikenikäisille sekä -kokoisille ja sitä on saatavilla useissa eri väreissä”, Medantan perustaja ja yhtiön suunnittelusta ja tuotannosta vastaava Taina Steiner kertoo.

Silkinpehmeä, turvallinen ja trikoomainen materiaali ei ole myöskään kasvualustana mikrobeille. Pyjama – kuten kaikki Medantan vaatteet – on antimikrobisesti käsitelty. Käsittely muodostaa tekstiiliin biologisesti aktiivisen pinnan, joka tuhoaa bakteerit ja poistaa ei-toivottuja hajuja.

Miesten musta pyjamasetti

Pyjama ei rypisty ja kuivuu nopeasti

Pyjaman materiaali on helppohoitoinen: kangas ei rypisty ja kuivuu nopeasti pesun jälkeen.

Medanta kehitti 2010-luvun alussa Suomen markkinoille erityisesti potilasmallistoihin sopivan materiaalin, mikrokuitujerseyn.

Materiaalista tuli myöhemmin potilasvaatestandardi koko Suomeen.

”Tästä miellyttävästä kankaasta valmistettu pyjama sopii niin potilasvaatteeksi sairaalaan kuin oloasuksi kotiin. Erinomainen ja pitkäikäinen lahja nuoremmalle tai iäkkäämmälle läheiselle”, Taina Steiner summaa.

Tilaa oma pyjamasi täältä.

Värit: musta, meleerattu punainen, meleerattu harmaa. Värimaailma kasvaa kevään 2021 aikana.

Koot: XS-3XL.

Yksityiskohdat: pyjamahousujen taskut.

Hoito-ohje: Materiaali soveltuu jatkuvaan käyttöön ja toistuviin teollisiin pesuihin yli 70 asteessa.

Naisten musta pyjamasetti

Testaajan kommentti: ”Kertaheitolla suosikkioloasuksi”

”Otin Medantan pyjaman viikonlopuksi testikäyttöön – ja ihastuin. Kangas tuntuu pehmeältä ihoa vasten, joten viihdyin pyjama ylläni pitkiäkin aikoja. Housut lämmittävät mukavasti jalkoja hieman viileämmissäkin sisälämpötiloissa. Materiaali on joustavaa, joten M-koko sujahti helposti ylleni, vaikka yleensä käytän L-kokoa.

Minulla on ollut tapana nukkua ilman rihman kiertämää. Puuvillainen yöasu on tuntunut liian hiostavalta ja olenkin riisunut paidan usein yltäni viimeistään aamuyön tunteina. Koska pyjaman materiaali hengittää eikä hiosta, nukuin pyjamassa helposti yön yli.

Olen myös pessyt pyjaman muutamaan kertaan, mutta materiaali tuntuu pesujen jälkeen yhä silkinpehmeältä. Tästä tuli kertaheitolla suosikkioloasuni, joka ”unohtuu” helposti ylleni myös etätyöpäivän ajaksi.”

Nainen, 36 vuotta