Medanta

Tässä täydellinen lahja isälle

Siirry kuvasta Medantan essuvalikoimaan

Pannu kuumaksi, öljyä mukaan ja ruoka tekoon. Äsh, öljy roiskuu suoraan lempipaidalle! Paita pesuun, mutta öljy on ja pysyy. Harmittaa. Ärsyttää. Kuulostaako tutulta? Näin käy välillä myös isille. Mutta meiltä löytyy tähän ratkaisu.

Teemme yhteistyötä monien ravintoloiden sekä ammattikokkien kanssa. Heidän kanssaan olemme kehittäneet erinomaisia essuja kovaan käyttöön. Essumme ovat antimikrobisia, hengittäviä ja joustavia. Takaamme essusi kestävän pitkään. Voit pestä sen jopa 70 asteessa. 

Säästä isäsi lempipaita roiskeilta ja osta hänelle laadukas, Suomessa suunniteltu Medantan essu. Valikoiman löydät täältä. Nostimme myös muutaman lempiessuistamme esille.

"Medantan essut ovat silkinpehmeitä ja miellyttäviä. Ne pitävät suojan, joten kokkailu on ilmavan kaunista!"

-Pekka Terävä, Olo Group

Tutustu essuihin tarkemmin ja siirry verkkokauppaan klikkaamalla kuvia.

Pitkä Denim essu, jossa paikkatasku oikealla puolella. Essun materiaalina on antimikrobisesti käsitelty MedantaDENIM maateriaali, joka joustaa juuri oikein, hengittää ja pitää kuosinsa. Klikkaa kuvaa siirtyäksesi verkkokauppaan.
ALE - Beigen värinen suutarinessu, jonka neppareilla säädettävä niskalenkki mahdollistaa essun säätämisen juuri sinulle sopivaksi. Essun kangas on myös antimikrobisesti käsitelty, mikä estää bakteerien leviämisen sekä poistaa ei-toivottuja hajuja. Klikkaa kuvaa siirtyäksesi verkkokauppaan.
Suomalaisesta naudasta kasviparkittu pehmeä nahkaessu. Klikkaa kuvaa siirtyäksesi verkkokauppaan.